Veelgestelde vragen

Wat is Delft Try Out?

Delft Try Out is bedacht door de buurtsportcoaches van Delft Voor Elkaar. Met Delft Try Out kunnen Delftse kinderen van 4 t/m 12 jaar verschillende sporten uitproberen voor een bedrag van vijf euro voor vier sportlessen. De lessen worden verzorgd door de Delftse (sportverenigingen). Tijdens de vier sportlessen ontdekken kinderen dan of de sport iets voor hem of haar is. Of kinderen een sport al eens hebben gedaan of het voor de allereerste keer gaan proberen, iedereen is welkom.

Wie organiseert Delft Try Out?

Delft Try Out wordt georganiseerd door de buurtsportcoaches van Delft Voor Elkaar in samenwerking met de Delftse (sport)verenigingen.

Voor wie is Delft Try Out?

Delft Try Out is er voor alle basisschoolkinderen in Delft van 4 t/m 12 jaar.

Hoe schrijf ik mijn zoon of dochter in?

Inschrijven is heel gemakkelijk en kan helemaal online op deze website. Op de pagina met alle cursussen zie je voor welke sporten je jouw zoon of dochter kan inschrijven. Er staat daar ook voor welke leeftijden de lessen worden gegeven en op welke dagen en tijdstippen. Klik op de inschrijfknop bij de betreffende sport en je gaat naar het inschrijfformulier. Vul je gevraagde informatie in op het formulier en druk op verzenden. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging van ons via de mail.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Wat kosten de lessen en waar moet ik betalen?

Een sportcursus bij Delft Try Out duurt 4 sportlessen. De kosten daarvoor zijn vijf euro en deze kun je bij de eerste les gepast betalen. 

Wat heeft Delft Try Out met het Jeugdfonds Sport & Cultuur te maken?

Mocht jouw zoon of dochter na de 4 sportlessen interesse hebben om lid te worden van de vereniging, maar zijn de kosten daarvoor voor jouw gezin te hoog? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan hierbij helpen. De buurtsportcoaches van Delft Voor Elkaar zijn allemaal intermediair voor dit fonds en helpen je graag met het indienen van een aanvraag. Hier vind je de contactgegevens.

Wat als de 4 lessen van Delft Try Out erop zitten?

Is jouw zoon of dochter enthousiast geworden na de 4 trainingen/lessen, vraag dan bij de desbetreffende trainer over de mogelijkheden tot lidmaatschap bij de (sport)vereniging. Mocht je zoon of dochter weer een nieuwe reeks trainingen/lessen willen uitproberen bij Delft Try Out , kijk dan weer op deze website naar de cursussen van de volgende periode.

Hoe neem ik contact op met Delft Try Out?

Voor al je vragen kun je terecht bij de buurtsportcoaches van Delft Voor Elkaar, Sjors Grasman en Vanessa van Veen. Mail naar s.grasman@haaglandenbeweegt.nl of v.vanveen@haaglandenbeweegt.nl. Op de contactpagina van deze website vind je ook de bijbehorende telefoonnummers. 

Copyright Delft Try Out! 2024 Alle rechten voorbehouden