LEUK JE TE LEREN KENNEN!

En gaaf dat je samen met ons nieuwe sporten wil gaan uitproberen. Wij zijn llze en Dirk, verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar. Samen met Delftse (sport)verenigingen zijn wij Delft Try Out gestart. Wij willen namelijk dat alle Delftse kinderen de kans krijgen om een sport en/of vereniging (beter) te leren kennen. Daarom vinden we het belangrijk dat sporten niet heel erg duur is en dat iedereen mee mag doen. Want samen sporten is veel leuker! Wil je meedoen maar heb je meer informatie nodig of kunnen we jou en je ouders helpen bij het inschrijven? Wij, llze en Dirk, staan voor je klaar.

Wist je dat wij ook intermediair zijn voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur behandelen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. Wij helpen je graag met het indienen van een aanvraag bij dit fonds.

Delft Try Out! bestaat al sinds 2018. Vanaf dat jaar brengen we jaarlijks honderden leerlingen van het basisonderwijs in contact met nieuwe sporten. Het is supergaaf om alle enthousiaste reacties te horen! Mede daardoor zijn we naast Delft Try Out! voor basisscholieren nu ook met Delft Try Out! Voorgezet Onderwijs gestart. Heb je een oudere broer of zus die op de middelbare school zit? Kijk dan samen vooral eens naar het sportaanbod voor hem of haar via de knop hieronder.

Ilze

Buurtsportcoach

Dirk

Buurtsportcoach, Verenigingsondersteuner
Copyright Delft Try Out! 2024 Alle rechten voorbehouden